Login

Coaching Chronische Stress Reversal ( ook ONLINE mogelijk )

Individuele coaching voor mensen met stressklachten of mensen die burnout of overspannen zijn.

In individuele coaching werk ik vanuit de benadering van het CSR centrum, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, een geintegreerde aanpak van lichaam, geest en gedrag.

Om weer goed in je vel te zitten is het van belang dat je stress-signalen herkent, en dat je weet wat je moet doen. Vaak denken mensen dat de klachten tussen de oren zitten, dat is niet zo; stressklachten komen voort uit een lichamelijke ontregeling die ontstaat door langdurige overbelasting.
Dit heeft invloed op de hormoonhuishouding en het zenuwstelsel. Daardoor word je emotioneel, moe, vergeetachtig of krijg je bijvoorbeeld hartkloppingen, hoge bloeddruk, maagklachten of buikpijn.

De CSR methode pakt chronische stress en stressgerelateerde aandoeningen effectief aan. Clienten voelen zich begrepen, begrijpen hun eigen klachten beter en leren te doen wat nodig is voor een duurzaam herstel. Ook het bevorderen en begeleiden van werkhervatting maakt deel uit van de aanpak.

Uitgebreide achtergrondinformatie is te vinden op de website www.csrcentrum.nl

Bent u benieuwd of deze benadering voor u passend is, dan geef ik graag vrijblijvend meer informatie over deze aanpak. info@mindfulness-dordrecht.nl 06 55763604.

 

Deze training is geschikt voor de volgende doelgroepen

Particulieren

Mindfulnesstraining MBSR voor iedereen die op een actieve manier wil bijdragen aan eigen gezondheid.

Lees meer