Login

Coronavirus | tot 20 mei ONLINE training

De door het kabinet bekend gemaakte maatregelen grijpen diep in op onze samenleving.

Hoofdregel is waar mogelijk sociale contacten te mijden. Meer in het bijzonder is besloten scholen, horeca en sport- en fitnessclubs te sluiten tot 20 mei. Dit regeringsbeleid heeft naar onze mening ook gevolgen voor mindfulness trainingen, er bestaat teveel risico in het werken met kleine groepjes bij elkaar.

Het advies is dan ook om fysieke trainingen tot die datum geen doorgang te laten vinden en uit te stellen naar een later tijdstip of waar mogelijk en gewenst een digitaal alternatief aan te bieden.
In overleg met particuliere cursisten en opdrachtgevers hebben we besloten een ONLINE aanbod te bieden.
De eerste ervaringen zijn positief, deelnemers ervaren het als ondersteunend om toch door te kunnen oefenen en elkaar op deze wijze te treffen. Juist nu kan mindfulness een welkome ondersteuning bieden om het hoofd koel en het hart warm te houden.

Bewaking van de volksgezondheid moet nu de hoogste prioriteit zijn en daar kunnen en willen wij als mindfulnesstrainers ook een bijdrage aan leveren.

Hierin volgen we het advies het RIVM en van de beroepsvereniging VMBN

https://www.vmbn.nl/coronavirus-advies-aan-de-leden/

 

terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Patries Dekkers Training & Coaching Mindfulness | Compassie | CAREforTeachers NL & B | Mindfulness in Onderwijs en Gezondheidszorg | Burnout- en Reintegratiebegeleiding