Login

Inspiratiegroep Mindfulness 9 september

Locatie: Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht

Heb je ook behoefte en zin om met enige regelmaat mindfulness en compassie te blijven voeden en gezamenlijk met een vaste groep te oefenen?
Dan is de Inspiratiegroep Mindfulness misschien interessant voor je, een maandelijkse bijeenkomst tot de zomer.

Inhoud
Je hebt een mindfulness­training gedaan korter of langer geleden en je hebt ervaren hoeveel mindfulness kan toevoegen aan je leven, aan de kwaliteit van iedere dag.
Na de acht weken mindfulness­training sta je er weer alleen voor. Dat is ook de bedoeling: je leert mindfulness zelfstandig toepassen.
Maar toch blijkt het voor veel deelnemers lastig inzichten die je hebt gehad en veranderingen die zich aandienden vast te houden.
Als ook jij op zoek bent naar manieren om mindfulness in te bedden op de lange termijn, dan is dit aanbod misschien iets voor jou.

Programma
De groep blijft het komende half jaar lang bij elkaar. Gemiddeld een keer per maand. Tijdens iedere bijeenkomst herhalen we oefeningen met een frisse blik, en ook zijn er nieuwe oefeningen.
We verdiepen thema’s als:
ruimte voor mindfulness vinden te midden van onze (drukke) levens;
het cultiveren van vriendelijkheid naar onszelf;
de standen van de geest (stressmodus en doemodus) die ons beperken;
gedachten als gedachten zien.
Ook is er ruimte en tijd om je voortgang – én je struikelblokken – van het integreren van mindfulness in je leven te bespreken.
Reflectie op de dagelijkse praktijk met mindfulness biedt ook de kans om tot dieper inzicht te komen en bij lastige thema’s meer te verzachten.

Voor wie
Voor iedereen die een achtweekse mindfulness training heeft gedaan en zich wil committeren om mindfulness dieper te verankeren in het dagelijks leven.

Aantal deelnemers
8 - 10

Data
De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagavonden, de data zijn:


9.9
14.10
4.11
25.11
16.12
6.1

(reservedatum 13.1)

Tijdstip: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: het Energiehuis, lokaal 110, Noordendijk 148
De kosten zijn € 245,- incl BTW voor 6 sessies

Heb je interesse, of wil je meer weten?

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar info@mindfulness-dordrecht.nl

terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Patries Dekkers Training & Coaching Mindfulness | Compassie | CAREforTeachers NL & B | Mindfulness in Onderwijs en Gezondheidszorg | Burnout- en Reintegratiebegeleiding